fredag 11. juli 2008

Perler for svin

Ifølge Dagbladet blir Raymond Kvisviks hus i disse dager tvangssolgt, og Kvisvik selv risikerer å ende opp på gaten om han ikke samarbeider - hvilket han tilsynelatende ikke gjør.

Det er ganske fascinerende å være vitne til at den ene grovt overbetalte fotballspilleren etter den andre klarer å havne i økonomiske problemer (vi husker jo alle Riise...), og noe sier meg at kombinasjonen ung, gjerne ikke spesielt godt utdannet, fotballspiller med litt for stort ego, og en lønn som får selv direktørene for store internasjonale firmaer til å rødme av misunnelse, ikke er spesielt gunstig. I motsetning til disse nevnte direktører ender den unge fotballspilleren gjerne opp med å kaste bort store deler av sin formue på unødvendig luksus og et jetset-liv som koster en formue, skaper oppslag i avisene men neppe er noen god investering for framtiden. Videre hjelper det vel lite når de økonomiske rådgivere man eventuelt har ansatt er av høyst tvilsom kvalitet.

Nå skal jeg ikke spekulere i Kvisviks konkrete tilfelle, men jeg tør påstå at å gi fotballspillere så masse penger mellom fingrene som man gjør i dag er å kaste perler for svin.

1 kommentar:

Unknown sa...

Tror ikke du tar så feil her, men det skal sies at jeg har selv opplevd Raymond Kvisvik på fritiden hans, og han gir inntrykk av å være mye mer rotete og uintelligent enn de fleste andre spillere. Og ikke rent lite arrogant.
Et dårlig forbilde for våre unge håpefulle.