mandag 28. juli 2008

Et alternativ til engangsgrillen


Ifølge Dagbladet.no vil fire av ti nordmenn forby engangsgrillen. Den er politisk ukorrekt, brannfarlig, og søpler ned parker og strender i det ganske land. Dessuten gir den så lite varme at den knapt er egnet til å varme noen pølser. Noen ganger kan det imidlertid være kjekt å ta med seg grillen ut, i stedet for å være bundet til hagen og den store gassgrillen hjemme. Personlig kan jeg varmt anbefale å investere i den portable kullgrillen Go-Anywhere fra Weber. Den er har en størrelse som ikke avskrekker, og gir deg muligheten til å grille de lekreste biffer hvor du enn måtte befinne deg. Att på til er den anstendig priset. Løp og kjøp!

6 kommentarer:

Aesgaard sa...

Nice... alltid en grunn til å snike inn litt reklame eh? ...
Mener nå heller at kommunene burdte lage grillplasser på steder der folk ferdes og griller mye for å elliminere søppelproblemet, ser egentlig ikke noe annet problem i grillen bortsett fra at de ikke er blandt de sikkreste tingene man kan bruke i tørr norsk natur.

Unknown sa...

Så du ser ikke noe problem i at engangsgriller blir forlatt, halvveis utbrent, rundt omkring i store deler av landet? Det er rimelig naivt å tro at folk skal samle seg rundt kommunens grillplasser og ikke minst tro at kommunen skal lage grillplasser overalt hvor folk griller.

Unknown sa...

Hva med et par kroner i pant pr. grill? Da vil de få grillene står igjen etter folk leveres inn til butikker/oppsamlingssteder av alle som vanligvis livnærer seg av å samle tomflasker. To fluer i en smekk.

Unknown sa...

God idé, men det løser dessverre ikke problemet der hvor det ikke samler seg store mengder folk. Jeg har selv opplevd, så altfor ofte, ute i skjærgården å komme til steder hvor det ligger strødd rundt med engangsgriller.
Altfor mange folk har null respekt for naturen.

Den Politiske Flyktning sa...

@aesgaard: Hehe, jeg burde kanskje presisert at reklamen er basert på egne erfaringer og at jeg ikke har noen forretningsmessig forbindelse til Weber :-D

wizard sa...

weber kan absolutt anbefales! jeg har kjøpt den som et miljøvennlig alternativ og har den med overalt. den lever virkelig opp til navnet sitt :)