onsdag 23. juli 2008

NRK får seg en ørefik

Party-Giske har tatt saken i egne hender og delt ut noen ørefiker til NRKs styre. Resultatet er at den urimelige betalingsfristen på regningen fra NRK, som jeg kommenterte i går, nå synes å bli tøyd en smule. Hvor langt er det imidlertid umulig å si. Det blir en skjønnsmessig vurdering av dette tidligere omtalte DDR-apparatet til NRK.

2 kommentarer:

Arnt Kåre sa...

Denne NRK-arrogansen gjør at jeg blir svært lysten til å se på NRK. Jeg tror statskanalen dreper seg selv med sine holdninger, og at NRK blir mindre og mindre i årene framover.

Wirrum sa...

Hvordan kan NRK lovlig i det hele tatt inndrive lisens i Norge pr dags dato? Bakkenettet er digitalisert og kun de som velger å ha NRK får det, De har ikke engang 100%&dekkning på sitt bakkenett. Mange i Norge har ikke tilgang på NRK's kanaler via bakkenettet, og må eventuelt ta dette inn via parabol. Noen har ikke mulighet til dette heller. Det samme problemet var før Digitaliseringen også, spessielt da med tanke på full lisensbetaling for de som ikke fikk inn NRK2. NRK er en statlig kanal som etter min mening kan motta statsstøtte og deretter kan de som velger å ha kanalen betale abbonemangsavgift. å la alle borgere som har TV betale for en kanal de i enkelte tilfeller ikke kan få nyte er i mine øyne ren Svindel!! Velger man å benytte seg av Nrk sitt tilbud så betaler man også. Dette er rettferdig. Da man i tillegg forandrer på faste betalingsrutiner og nermest spekulativt vil inndrive 160 kr ekstra på for sene betalinger så vil dette garantert innbringe mange 1000 lapper ekstra for NRK. Er jammen glad at Giske tok en affære her. Positiv overaskelse der.