torsdag 9. oktober 2008

Saera Khan - misbruket av ordninger fortsetter

Når mobilsaken endelig synes oppklart, og Khan har innrømmet å ha brukt skattebetalernes penger til å betale regninger for telefoner til spådamer, så går hun jammen hen og benytter seg av et velkjent politisk knep, å sykemelde seg til stormen har lagt seg - også dette på skattebetalernes bekostning, naturligvis:
- Saera Khan er på grunn av dette kommet i en meget vanskelig situasjon, og hun er nå sykemeldt fra Stortinget inn til videre.
Når ble det å komme i en vanskelig situasjon på grunn av løgner og bedrag gyldig grunn til å sykemelde seg? Hvorfor kriminaliserer NAV allminnelige arbeidstakere ved minste mistanke om at man har fått noen hundrelapper for mye utbetalt i støtte, mens stortingspolitikere kan sykemelde seg på dagen etter å ha blitt avslørt i løgner og fanteri, for å slippe å svare på ubehagelige spørsmål fra media?

5 kommentarer:

Kim Chr sa...

Kunne ikke ha sagt det bedre selv. Det å bli tatt i løgn er da sannelig ikke grunn til å sykemelde seg???

Tigger sa...

Enig med første taler... Her må vi andre nesten være halvdøde for å få sykemelding En dag, mens politikere får sykemelding etter å ha blitt tatt i løgn.. Det kunne blitt mye sykemeldinger av det i løpet av ett år ;-)

Unknown sa...

Helt enig! Politikerne viser nok en gang at regelverket er til for å misbrukes.
Kjell

Paperboy sa...

Så rart at ikke journalister tar tak i denne vinklingen?

Anonym sa...

Er det rart att politiker forakten er stor i norge. skal vere med å styre landet, gjør ikke noe ant eller å lyge. Skam deg