onsdag 15. oktober 2008

Nakenprat - hva er problemet?

Nettsiden nakenprat.com er i medienes søkelys igjen. Denne gangen er det en 26 år gammel lærerinne som har fått publisert bilder av seg selv som ikke var ment for offentligheten. Huff og huff. Men etter å ha lest artikkelen sitter man unektelig igjen med en følelse av at "hva er egentlig problemet?
Umiddelbart sendte hun en e-post til administratoren på Nakenprat og ba om at bildene skulle slettes.

Læreren sier hun fikk følgende svar på e-post:

- Flotte jenter dere er da. Hvor er dere fra? Hehe nei da, skal ikke bli innpåsliten her. Bare send meg link til tråden så skal jeg få de fjernet jeg.

Innen toppløsbildene ble fjernet hadde over 2000 brukere sett dem. Bjørn-Endre Andersen sier til VG at han ikke kan ta ansvaret for hva andre har lastet opp på sidene hans.

- Jeg slettet bildene da vi ble gjort oppmerksomme på dem. Nå har vi innskjerpet reglene på forumet. Det betyr at denne type bilder i fremtiden ikke vil bli publisert hos oss, sier han.
Altså har nettsidens administratorer opptrådt helt korrekt og fjernet bildene, og att på til helt frivillig skjerpet reglene på forumet. Om noe burde denne lærerinnen berømt nakenprat.com for sin seriøse opptreden i denne saken.

2 kommentarer:

Delenn sa...

Helt enig med deg.

Du kan ikke legge skylden på nakenprat - når hun selv har fortalt at;
"Trolig har en av brukerne på Nakenprat stjålet bildene gjennom fildeling på internett."

Om du har mapper med nakenbilder av deg selv - merket for deling kan du skylde deg selv.
Hun burde vært takknemlig over at nakenprat var så behjelpelige som de var.

-Daisy

Pamis Grette sa...

Helt enig daisy :)