onsdag 22. oktober 2008

Om å smake egen medisin


Olav Magnus Linge (SU) benytter i dag anledningen til å fortelle om de forferdelige israelerne, som kastet stein på taxien han og to andre representanter for Sosialistisk Ungdom satt i, på vei til flyplassen etter et besøk i Palestina.

Det er unektelig en smule morsomt når representanter for en slik organisasjon som Linge tilhører får smake sin egen medisin. Men det er kanskje ikke like morsomt å bli kastet stein på som å kaste stein på andre, eller hva, Linge?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, godt at SU får føle hvordan det er å bli kastet stein etter.

LordHaart sa...

Din fjott.

Stian sa...

når har SU kastet stein?

Den Politiske Flyktning sa...

Se andre linken i posten min, så får du et eksempel.

flecc sa...

det står ingenting i den andre lenken din om at SUere kaster stein.

Den Politiske Flyktning sa...

Du fikk ikke spesielt god karakter i norsk på skolen, gjorde du? Tillat meg å bidra med et lite utklipp fra artikkelen, så kanskje det går bedre:

"Demonstrantene er trolig deltakere på konferansen European Social Forum 2008 (ESF2008), som går av stabelen i Malmö 17.-21. september i år. Rundt 20.000 deltakere fra hele Europa er målsetningen. Fra Norge kommer blant annet flere deltakere fra ungdomspartiene Rød Ungdom og Sosialistisk Ungdom, og organisasjonen Attac."

flecc sa...

det står ingenting i utklippet fra artikkelen din om at SUere kaster stein.

jeg kan fortelle deg fra førstehånds erfaring at ingen SUere var involvert i steinkasting. jeg setter ikke pris på at du publiserer løgn, feilaktig siterer og kjefter på folk som påpeker dine feil.

Den Politiske Flyktning sa...

Hehe, neida, dere oppfører dere jo så fint på slike demonstrasjoner, så. Det er alltid de andre som lager bråk. Lykke til videre ;)

Sigrid sa...

SU er prisinpirlet og praktisk i mot alle former for vold, og har aldri sympatisert eler vist støtte til organisasjoner eller bevegleser som utøver vold,. brudd på menneskeretter eller folkeretten.