onsdag 22. oktober 2008

Navarsete går amok


Er det en samferdselsministers fall vi er vitne til? Vi kan jo håpe på det. Etter flere år med en samferdselspolitikk under enhver kritikk og en tafatthet som ikke står tilbake for hennes forgjengers, går samferdselsminister Liv Signe Navarsete løs på dem som våger å påpeke hennes udugelighet. Fra Stortingets talerstol lirer Navarsete av seg følgende på spørsmål fra Øyvind Halleraker (H) om bevilgninger til veisektoren:
- Dere holder fram en tåpelig målestokk for hvordan en måler aktivitet, uttalte Navarsete fra talerstolen.
Og videre fikk Borghild Tenden (V) gjennomgå, på spørsmål om togforsinkelser:
- Hun har frekkhetens nådegave, og bør gå hjem å gjøre hjemmeleksa si, sa Navarsete om Tenden.
Att både Høyre og Venstre gjorde en jobb under enhver kritikk i sine år ved makten forsvarer på ingen måte den sittende regjeringens fraværende samferdselspolitikk, og definitivt ikke en slik oppførsel som Navarsete her oppviser fra Stortingets talerstol. Dette er toppen på en "lysende" karriere som samferdselsminister.

4 kommentarer:

TonyDaP sa...

Ahahahaaah!

Et øyeblikk humret jeg litt når jeg så bloggoverskriften din, i det jeg trodde du skulle arrestere avisene for å skrive storm av fønvind...

Men neida! Bra jobba, du får Se&Hør til å fremstå som en dyptgående og seriøs avis! "Navarsete går amok" er Nobelprisen i Tabloid verdig, lykke til med deltagelsen!

Den Politiske Flyktning sa...

Takk!

Anonym sa...

No er det no faktisk heller slik at Liv Signe Navarsete har sørga for tidenes løft i samferdsselsektoren her til lands, og har som første samferdselsminister nokonsinne oppfyllt Nasjonal Transportplan, ja overoppfyllt den.

Men i idiotanes diktatur er fakta den første fallne...

Den Politiske Flyktning sa...

Hehe, jeg regner med at du spøker. Eller bare er veldig lite opplyst. Det eneste løftet i samferdselssektoren er at man tyner bilistene ytterligere, i form av bompenger, og bruker disse pengene på en kombinasjon av vei og kollektivtransport. Løft? Nåvel...