onsdag 8. oktober 2008

Pinlig av Khan

Rotet om stortingspolitikeren Saera Khan (Ap) og hennes telefonregning fortsetter. Nå viser det seg at hun ikke har noen kjæreste som tjenestgjør utenlands under norsk kommando. Neivel. Da påstår hun at kjæresten "jobber i den britiske styrken" og "er på ekstremt farlig oppdrag". Vel vel, Khan om det. Poenget er ganske enkelt: Ingen bryr seg om hva kjæresten din jobber med, eller om du i det hele tatt har en kjæreste. Poenget er at du så til de grader misbruker en ordning der skattebetalerne dekker din telefonregning.

Kan debatten vennligst komme på rett spor igjen, og dreie seg om Khans telefonregninger, ikke eventuelle kjærester hun måtte ha?

11 kommentarer:

Andreas sa...

vi driter vel ale sammen i hvem hun har ringt. Poenget er vel at skattepengene våre ike skal gå til private samtaler. Dette er vel ikke noe beder en at Karl og co drar på tur med kone for skatepenger.... få vek snylterne fra makta.....

ovegu sa...

Helt enig. La dem betale sine egne private telefonregninger som alle oss andre. Makan til frekkhet! Og hun er langt fra den eneste. Gang på gang viser det seg at politikerne våre misbruker sin stilling til selv å mele sin egen kake. Spark dem!

ovegu sa...

Det forekommer meg uhyre smart av khan å uavlatelig ringe sin kjæreste som er på et "utrolig farlig oppdrag"!!!
Jeg tror nok at khan er en av de smarteste...

Loveaffair sa...

1: Som andre sier er dette totalt unødvendig bruk av skattepenger.

2: Hvorfor risikerer hun kjærestens identitet? Er fyren en spesialsoldat som sansynligvis skal hjem igjen etter oppdrag vil identiteten være lett å avsløre.

Hun dama her er jo komplett ubrukelig....
(Men kan vi virkelig forvente en rasjonell tankegang fra noen som bruker tonnevis av penger på spåkoner?)

pst.pst sa...

Når spesial soldater er på oppdrag i utlandet på såkalte farlige oppdrag !!! så har de ikke kontakt med sivile personer rundt seg ...hun juger for å komme seg bort fra dette , bare vent å se :).
Arbeider partiets stortings politikere juger hele tiden,slik har det vist seg å være :).

En britisk spesial soldat via telefon gjennom forsvaret ????? hallo !!!!

juger du mer nå Miss khan så faller du mer ned i gropen du gravde selv ...legg kortene på bordet å gjør det lettere for deg selv .

Christian sa...

Er det virkelig ingen som har skjønt hva som skjer her? Al-Qaida har infiltrert regjeringen ved hjelp av Khan som er spion og det er derfor hun finner på denne historien slik at hun ikke blir avslørt. Samtalene er ikke til en ISAF kjæreste men til Al-Qaida.

Kjære tid hvor naiv går det an å bli!

Christian sa...

Er det virkelig ingen som har skjønt hva som skjer her? Al-Qaida har infiltrert regjeringen ved hjelp av Khan som er spion og det er derfor hun finner på denne historien slik at hun ikke blir avslørt. Samtalene er ikke til en ISAF kjæreste men til Al-Qaida.

Kjære tid hvor naiv går det an å bli!

Katja sa...

Saera lager et skalkeskjul ved å lyve på seg en fiktiv "soldatkjæreste", hvilket jeg tviler på at hun har.

Hvordan kan en muslimsk politiker ha en norsk "soldatkjæreste"?

Nei - denne "kjæresten" hun ringer til er sikkert den muslimske fetteren i Bangladesh, som hun skal inngå ekteskap med. Og få inn i Norge ved en passende anledning.

Mohammad sa...

Khan har begått en feil ved å ringe fra Stortingets telefon. Hun bør bare innse dette, og innrømme at Stortinget setter krav på at hun tilbakebetaler regningene. Khan er en voksen person og bør forstå at man kan gjøre feil i livet og kanskje angre på dette, men man lærer av de feilene man gjør. Jeg vet ikke hva Khan får som konsekvenser om hun bare innrømmer feilen og tilbakebetaler beløpet. Men jeg tror det er det rette.

børre sa...

Enig i alt som er skrevet, men nå irriterere det meg noe innmari at hun er sykemeldt!!Jeg visste ikke at det var en sykmeldingsgrunn å bruke penger som tilhører skattebetalerne!Det er flere og flere av "offentlige" personer som blir syke når de får problemer. Denne legen skulle jeg ha likt å snakket med.

Bengel sa...

Hu må legge alle kort på bordet - også Tarot-korta!