fredag 12. september 2008

Venezuela - et ærefullt folk?


Venezuelas mindre begavede president Hugo Chavez fortsetter sitt korstog mot USA, og kaster ut landets ambassadør, samtidig som han hjemkaller sitt eget lands ambassadør fra USA. Dette ledsages av følgende utbrudd:
- Dra til helvete, bedritne Yankees, vi er et ærefullt folk. Dra til helvete hundre ganger, ropte Chavez til en folkemengde på tusenvis av mennesker kledd i rødt.
Hvor ærefullt det er å uttale seg i slike ordelag kan saktens diskuteres, og det føyer seg pent inn i rekken av lavpannet skrik og skrål fra Chaves opp gjennom årene.

ENDRING: Rettet en liten skrivefeil. Basert på tilbakemeldinger kan jeg forøvrig konstatere at det finnes rikelig av lavpannet skrik og skrål fra Chaves' norske tilhengere også.

3 kommentarer:

Røde Baron sa...

Hærlig, endelig en som sier sannheten til den forbaskede søppelnasjonen.
Hvem i heite tror Usa's regering at de er?
Hva gir dem rett til å sjefe over resten av verden?
Håper hele skiten blir slukt av sin egen grådighet.

Oscar sa...

Helg enig: endelig en leder i latinamerika som tør å si amerikanere sannheten i ansiktet. USA kan kjøpe så mye olje de vil så lenge de ikke blander seg inn i venezuelansk politikk. Tror dere at vi ikke vet hva USAs regjeringen har gjort gjennom generasjoner i latinamerika og resten av verden? Konspirert, styrt,finansiert diktaturer og marioneter. Selg ojlen til Kina med overkostnadene til frakt overseas(de betaler gjerne dem)

For en forent latinamerika med suverenitet!

Kjenner en halv venezuelansk halv norsk mann som har som eneste argument for å kritisere Chavez at han er blanding av svart og indianer. Han jeg prater om er selvfølgelig helt hvit.

Ove sa...

Har herved meldt meg inn i Chaves' Fanclub

Her beviser fyren store lederegenskaper!

Digger folk som ikke undergraver seg selv og evner uttrykke seg klart.