fredag 5. september 2008

Forsøkte å kjøre i henhold til loven...?

Seniorrådgiver i Samferdselsdepartementet, Dag H. Nestegard, ble observert kjørende i ulovlig høye hastigheter på en tur til Lærdal, med samferdselsminister Liv Signe Navarsete som passasjer. Ifølge Nationen, som fulgte den råkjørende seniorrådgiveren og samferdselsministeren, lå de gjentatte ganger i hastigheter opp mot 110 km/t i 80-sonen. Nestegard parerer enkelt og greit:
- Jeg prøver å kjøre i henhold til loven. Hvis jeg var over fartsgrensa, så må jeg beklage det, sier han.
Dersom det er så vanskelig å holde de lave fartsgrensene i Norge, at selv toppene i Samferdselsdepartementet - de samme menneskene som går ut av sitt gode skinn for å senke fartsgrensene og øke antallet fotobokser - ikke evner å følge dem, hvordan kan man da forvente at den allminnelige borger skal kunne gjøre det? I likhet med stortingets pensjonsskandale er det grenseløst flaut når ikke en gang de som gjør folks liv vanskeligere gjennom regler, påbud og forbud selv følger disse.

1 kommentar:

havrepalmen sa...

Er E6 nyåpnet med en lang sving vestover til Lærdal nå?

E6 passerer over Svinesund og er hovedveien i landet frå sør nordover til Kirkenes. Det vet vel de fleste med førerkort? Sikkert også samferdselsministeren.

Her gikk det visst fortere enn hva Nationen og Dagbladet hadde kontroll på!

Hold fartsgrensene!