tirsdag 5. august 2008

Sirkus Krekar


Da var "Sirkus Krekar" i gang igjen. Den forvokste fjøsnissen Mullah Krekar og hans nyttige idiot, Brynjar "Mullah" Mehling, har krøpet fram fra rennesteinen for å saksøke Norge. Jada, dere leste rett: Denne PR-kåte duoen vil nå klage inn Norge for menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg på grunn av den forferdelige behandlingen Krekar har fått, stakkar.
Jeg krever bare det jeg har krav på og bryr meg ikke om folks reaksjoner, sier Mulla Krekar til avisen.
Det var vel årets understatement. En terrorist som slipper unna med den mildest tenkelige formen for straff, husarrest (i ordets videste forstand), og har frekkhet til å syte og klage over dette. Det er virkelig fascinerende.

Og hvorfor i all verden kan han ikke sendes på første fly til Irak? Så vidt meg bekjent har man begynt å returnere en del flyktninger allerede, og risikerer man å sende uskyldige flyktninger til Irak så burde det vel ikke være noe problem å få alle formaliteter på plass slik at en terrorist kan sendes dit?

4 kommentarer:

Stina sa...

Send denne mannen ut umiddelbart.... Han har da vært i Irak ved flere anledninger før.... Om det er fare for liv og helse så kan han sikker for det selv.... Sitte her og klage på hvordan han blir behandlet... Dette er uhørt. Samtidig sender vi unge uskyldige mennesker "hjem" til uverdige forhold... Nei fy og atter fy... FÅ BEISTET UT HERFRA!!!

Jan Jensen sa...

Vis menneskelige hensyn. Vi trenger faktisk all den arbeidskraft vi kan få. Sett Mullah fri fra husarrest. Dette er en umenneskelig straff for en person som har fulgt sin overbevisnig og kjempet for kurdisk frigjøring. Og har ikke Krekar også rett på Rettsikkerhet og rettferdig behandlig slik som du og stort sett alle andre har her i denne forbanna politistaten. Dessuten bør du ikke "disse" Meling, han gjør faktisk ikke annet enn jobben sin.
RETTFERD FOR MULLAH KREKAR

Doggern sa...

Ja vis menneskelig hensyn og slipp han fri, gjør han også til Norges rikeste mann, eller kanskje en ministerpost ville passet mulla?? Hva med og bare gjøre han til konge, han er jo tross alt tro mot sin sak og har nesten ingen menneskeliv på samvittigheten.

Jeg har en overbevisning om at mulla skulle ha vært hudflettet, gir det meg da retten til og hudflette han??

Og meling, han skulle ha vært sendt til statene med kreket...

Stina sa...

Krekar har fått rettferdig behandling og mere til... Jeg er tilhenger av rettferdighet, men har ingenting til overs for sånne som han. Det finnes grenser for hvordan man kan oppføre seg. Det går an å kjempe for rettferdighet for sitt folk på en annen og bedre måte en det han gjør. Man kommer ingen vei med hat og vold som tydeligvis er den islamistiske måten. Den slår bare tilbake... Dessuten så mener jeg at advokathonoraret kunne ha vært brukt til noe annet nyttig i samfunnet...