fredag 15. august 2008

Kreativ argumentasjon fra Thaksin


Thailands tidligere statsminister, Thaksin Shinawatra, er anklaget for korrupsjon, men unnlot å møte til rettsforhandlingene på mandag. Dette stuntet mener tydeligvis den godeste Shinawatra kvalifiserer til å henlegge anklagene mot ham og mot hans kone (som forøvrig heller ikke møtte i retten). Makan til sprøyt er det lenge siden jeg har hørt, og det mente tydeligvis dommeren også:
- Til og med i de anklagedes fravær, er retten overbevist om at den har fullmakt til å fortsette med saken, sa dommeren i retten.
Da ligger det an til at Shinawatra, om han dømmes, kan miste sitt eierskap av Manchester City. Og det er på høy tid. Det er en uting at kriminelle utlendinger helt ukritisk får kjøpe opp engelske fotballklubber, slik man har sett eksempler på de siste årene. Snakker om å selge ut sitt arvesølv.

1 kommentar:

Unknown sa...

Støtter dine synspunkter fullt ut !! Jeg oppholder meg på svarteste landsbygda i Thailand og har observert hva som har foregått helt siden Thaksin "bestakk / voldtok" alle de fattige landsbyene med 1mill. baht hver for å bli "valgt" !! - og deretter forandret lovverket etterhvert som det passet ham, hans familie&venner. Noen og enhver burde ha vært her under et "valg" en gang - da hadde de garantert fått et litt annet inntrykk av Smilets Land. "Money Talks - Shit Walks ..." Synd med Manchester City ...