tirsdag 21. juli 2009

Agurktider


Det er sommer og agurktider i mediene, og vi har fått stifte bekjentskap med både Darth Vaderkotelettene fra Danmark og Snåsamannens bilreklame.

VG.no publiserer også en artikkel i dag om hvordan en snikfotograf har lastet opp tusenvis av bikini- og nakenbilder på The Pirate Bay! Skrekk og gru! Problemet er bare at det ikke går an å laste opp noen som helst bilder på The Pirate Bay. Man laster opp en link til en torrentfil, som gjør at brukere av torrentklienter kan finne ut hvilke andre brukere som tilgjengeliggjør denne filen fra sin egen harddisk, og laste ned fra disse - samtidig som man da også tilgjengeliggjør det man laster ned. Disse bildene tar ikke på noe tidspunkt turen innom The Pirate Bays serverpark, det er derfor det kalles p2p (peer to peer) fildeling.

Altså finnes det ikke noen moralsk forkastelige bilder av lettkledte damer på The Pirate Bay, og dette må jo sies å være enda en skrekkelig kjedelig agurknyhet, VG.

Skjerpings!

Foto: Smath.

1 kommentar:

Unknown sa...

Med tanke på at man kan finne alt fra gravide dverger som har analsex til mannfolk som knuller høner og kaniner på thepiratebay så var detta heller labert.