fredag 27. februar 2009

Er dette en vits?

Jeg registrerer at dommen mot den grovt kriminelle Rasool-familien har falt, og tatt i betrakning vilken merittliste disse har, og det faktum at vi prater organisert kriminalitet, så må jeg si at domstolen legger seg på en latterlig lav linje:

Ghulam Abbas - 4 års fengsel
Zahid Rasool - 5 års fengsel (og da er han til og med dømt for mafiavirksomhet!)
Qaiser Rasool - 9 måneders betinget fengsel (han slipper altså å sone!)
Yasir Rasool - 1 års fengsel
Faisal Rasool - 2 års fengsel, hvorav 1 år gjøres betinget (!!!)
"Pappa" Rasool - 1,5 års fengsel, hvorav kun 3 måneder skal sones (og disse anses allerede sonet i forb. med varetektsfengslingen)!

Det betyr at mafiadømte Zahid Rasool, som er dømt til den lengste fengselsstraffen, slipper ut av fengsel om under 4 år, muligens tidligere enn dette om han oppfører seg pent. Om dette er alt rettsvesenet har å stille opp med mot notorisk og organisert vinningskriminalitet så er det virkelig ingen overraskelse at menneskelig avfall av dette kaliber stadig øker i landet.

Risikoen for å bli tatt er lav, og blir man mot formodning tatt så slipper man unna med et lite dask på rumpen. Den individualpreventive effekten er lik null, og den allmenpreventive effekten likeså. Dommen er, slik jeg ser det, en fullstendig falitterklæring for rettsvesenet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Latterlig at Dagbladet ikke har lagt til Twingly funksjonen på noen av sakene som gjelder dette kriminelle avskummet. Også latterlig at VG nettopp fjernet sin. Later til at de ikke ønsker at folk skal kunne uttale seg om dette avfallet vi har dratt inn i landet...

Den Politiske Flyktning sa...

Nå finnes det da rikelig av norsk etnisk menneskelig søppel i Norge, så la ikke dette bli noe rasesak.