fredag 23. januar 2009

Fascinerende oppstyr

Er det bare jeg som reagerer på at det er mer "positivt" oppstyr omkring begravelsen til et notorisk yrkeskriminelt krek enn det er omkring bisettelsen til en hedersmann som Arne Næss? Bilder av den gjengkriminelle Mohammed Javed pryder samtlige aviser, og det ene gjengmedlemmet etter det andre får ukritisk uttale seg om hvilken "flott" person dette var. Hva er det egentlig som feiler mediene, som på en slik måte velger å hylle det laveste av menneskelig søppel: En som har valgt å tjene penger på andres lidelse, og med fullt overlegg har vært en ren belastning for samfunnet?

17 kommentarer:

Gjermund sa...

Du har dessverre fullstendig rett i dine synspunkter. Samtidig kan man lese at de skal følge kisten til Pakistan. Jeg håper da for guds skyld de ikke har returbillett.

Dessuten er vel neppe Stig den skyldige her. Dette lukter internt oppgjør laaaaang vei. Noen i pakkisgjengen ønsket denne Jeddi dit peppern gror. Og sannelig kommer han dit nå.

Nå ser jeg egentlig ikke noe problem med at Stig er fengslet, han må gjerne sitte inne i 100 år for min del. Han har jo tross alt i likhet med Jeddi brukt livet sitt på å spre skrekk, død og fordervelse rundt seg. Men at pakkissgjengen skal bruke han som syndebukk liker jeg veldig dårlig.

surf sa...

Syns du ikke Millehaugen fortjener en ny start med blanke ark?
Hallo, han har sittet 17 år av livet sitt i fengsel. Er ikke det straff nok når vi vet hvordan disse pakistanerne holder på som de gjør uten å bli tatt?

Greit nok hvis Millehaugen er skyldig, men det er fortsatt ikke avklart og det tror jeg heller det ikke blir!

Mr. sa...

Uansett hvor ille han har vært, så er det snakk om et menneskeliv. Far til tre barn! Hvor ble det av menneskelighet ? Dette er trist og dere må ikke bare se på faktum at han er kriminell, han er også et menneske, og alle mennesker er like mye verdt.

Gjermund sa...

Når man gang etter gang etter gang etter gang etter..... osv.... begår nye straffbare handlinger omtrent umiddelbart etter løslatelse så ser jeg ikke noe stort problem i at vedkommende sperres inne for resten av sin levetid.

Evt. får en kule i panna. Men IKKE som følge av noe han ikke har gjort.

Wazzup sa...

Zanyar:
Hmm menneskeligheten...ja den ble vell borte etter at alle disse pakkene kommer til norge uten noe form for respekt for andre og driver på med kriminelle handlinger. Om han er far til 3 har vell liten betydning, da han var stor kriminell, fucka opp livet til en god del mennesker, så mener du at vi skal ha sympati for den dritten der? er du gal?

Peltz sa...

Argh.. at det skal gå så lang at jeg begynner å snakke stygt om folk som er døde hadde jeg ikke trodd, men jeg kan jo ikke annet en å si meg enig med de fleste av dere. Jeg vet det er simpelt og helt usivilisert, men hadde vi kunnet sope sammen disse oslogjengene og plassert dem i et "battle royal" scenario så tror jeg måloppnåelsen hadde vœrt til samfunnets beste.

Og om noen av de pårørende måtte lese dette så må jeg bare få be om unnskyldning. Min intensjon er ikke å såre noen personlig selv om det muligens er resultatet, men foreldre og kjœrester av personene i dette miljøet kan til dels også takke seg selv den sorgen de nå påføres. Uten deres medvirkning eller fravœr av nettopp dette hadde kanskje situasjoner som dette vœrt unngått. De eneste uskyldige ofrene er evt. barna.... som desverre kommer til å vokse opp med et tilsvarende hat og antakelig bli like ufordragelige.

Når det er sagt så reagerer jeg på Surf som trekker trekker frem "fortjener ny start" kortet. Når noen starter sin kriminelle løpebane i så ung alder og faen ikke klarer benytte den nye starten sin, men ender opp med flere dommer en han klarer å telle på begge hender, deriblant drap..... nei da har han faen meg forspilt sjansene sine. Han har endelig overbevist meg om at han ikke klarer å tilpasse seg et liv blant mennesker.

Sara.Kh sa...

Helt enig med deg Zanyar.. Hør hva dere driver å skriver a?, han er et menneske, ikke tro dere er verdt mer fordi dere er ''ordentlige'' personer.. Hva skjer med å si 'pakkisgjengen' ? litt rasist elr? 'håper de ikke har returbillett'? hva leker du smart for? du trenger faen meg hjelp as.. Mannen er DØD SKJØNNER DERE IKKE? HAN VAR EN FAR, BROR, SØNN, ONKEL OG KOMPIS. DERE SER BARE PÅ DET DÅRLIGE I FOLK, DERFOR DERE ER DÅRLIGE PERSONER! HVA PRØVER DERE Å DISKUTERE HER FOR I DET HELE TATT? SE PÅ DERE, DERE HAR IKKE RESPEKT OVER EN DØD PERSON OG OVER FAMILIEN OG FOLK SOM KJENTE HAN! HAN ER IK SKYLDIG? LITT RART AT DT VAR BARE HAN OG KOMPISEN TIL DEN AVDØDE I BILEN DA... STIG SIER ' HVORFOR SKULLE JEG SKYTE HAN OGSÅ DRA TILBAKE TIL HYBELEN MIN OG BLI TATT' JO FORDI HAN TRODDE NÅR HAN TENTE PÅ BILEN AT ALT BEVIS MOT AT DT VAR HAN SOM HADDE GJORT DET BLE BORTE, DERFOR! IKKE DISKUTER NOE SÅNT, BARE IKKE SKRIV MER!

Den Politiske Flyktning sa...

Han var fremfor alt en kriminell parasitt. At han var i stand til å reprodusere seg selv er ikke akkurat noen formildende omstendighet... Beklager. Forøvrig morsomt hvordan den menneskelige faktoren kommer opp så snart en av disse "stakkars" yrkeskriminelle blir utsatt for noe ubehagelig. De lever av å gjøre livet ubehagelig for uskyldige mennesker, og løper samtidig en kalkulert og veloverveid risiko for selv å bli skadet, drept eller fengslet. Hva med at de kriminelle begynner å vise litt menneskelighet, eller i det minste respekt, overfor det samfunnet de lever i? Kanskje de da ville gjort seg fortjent til den menneskelighet de selv, eller deres "kompiser" til stadighet etterlyser?

Sara.Kh sa...

"De lever av å gjøre livet ubehagelig for uskyldige mennesker"? Greit, han har sikkert gjort mye dumt, men de menneskene som omgås rundt dem er vel ikke uskyldige? de må vel ha gjort noe dumt for å havne der de er? Kanskje du er Norsk, jeg vet ikke hva du er, men det har nok litt av grunnen til at du ikke skjønner noe av dette her, han var et menneske, han hadde mange som elsket han. Han hadde barn og kone.
Stig gjorde noe dumt nå, og han vil få sin straff, hva mer er dt å si til det? hvorfor kommer dere med 'er han uskyldig' osv...? NEI han er ikke uskyldig, dere er vel ikke så dumme?

farooq sa...

Det er veldig mye snakk om den drepte jeddi, skjønner at var en kriminell.hvorfor diskuterer ingen
om politi mannen som drepte eks samboern,fordi han er Normann
lest første side til vg
Han har drept i dypt kjærlighetssorg.Hadde det vært
pakistansk politimann da hadde dere
diskutert det da....
Da hadde dere diskutert æres drap dere..prøver å si nasjonalitet har ingenting med volds handlinger å gjøre,det er hvem man er som person.

Christian sa...

@Zanyar: Nei alle mennesker er ikke like mye verd, og det beste som kunne hendt barna til dette monsteret er at de ble kvitt parasitten av en far de hadde. Skulle disse barna ha vokst opp sammen med dette villsvinet av et monster ville de mest sannsynlig ha gått i hans fotspor, når har de sjansen på et verdig liv.

Det sagt så er jeg også 100 % enig med "den politiske flyktning" i hans syn på pressens uetiske dekning av denne hendelsen. At pressen på toppen av det hele beskytter disse kriminelle villsvina ved å sladde deres ansikter for så å videreformidle døds trusler disse kaster rundt seg er ikke mindre enn kriminelt.

Politiet skulle ha vært på stedet der disse nå samles for å minnes det kriminelle villsvinet og arrestert hele gjengen og enten sent dem tilbake til Pakistan eller opprettet vår egen versjon av Gitmo på Svalbard der slike kunne ha fullført sine uverdige liv, forhåpentligvis veldig snart.

Eller enda bedre, ladd opp sine maskinpistoler med svinebloddynka kuler og meid dem ned foran øynene på tv kamera til skrekk og advarsel for alle som går eller ønsker å gå i deres fotspor.

Den Politiske Flyktning sa...

Re: Politimannen: Det er en vesentlig forskjell på en yrkeskriminell, altså en som helt bevisst har valgt en "livsstil" som går ut på å bryte ned samfunnet og gjøre skade i vinnings hensikt, og en isolert hendelse gjort i affekt. Hadde denne politimannen vist seg å være en notorisk kriminell, med rulleblad langt som et vondt år og ingen vilje eller ønske om å endre seg, så hadde det da selvsagt vært like ille som i tilfellet "Jeddi". Rasistkortet, som man ynder å slenge ut når all annen argumentasjon er brukt opp, holder naturligvis ikke. Jeg har beskrevet etnisk norske Stig Millehaugen på akkurat samme måte som "Jeddi": En parasitt, menneskelig søppel som man bør fjerne fra gaten.

semska sa...

Så klart kan man bruke ' rasist kortet ' i denne diskusjonen her! Bare se hva folk sier om Jeddi:S Pakkisgjeng, håper de ikke har returbillett , osv osv! Og den komentaren "det beste som kunne hendt barna " hva vet du om hvordan far han var? Tror du en mann vil få barna inni en sånn miljø ? jeg tror han var i en sånn miljø PGA av barna, for å få nok til å gi dem mat osv! tror du virkelig han gikk inni en sånn miljø og ble der til den dag idag og risikerte livet sitt hele tiden for morroskyld? Dere vet faktisk ikke hvor vanskelig det er for en mann med en pakistansk bakgrunn å få en ordentlig jobb og tjene nok til å forsørge familien! Bare fordi han hadde et kriminelt liv så betyr det at folk ikke skal få sørge over han!? om Bush hadde blitt drept mange ville blitt utrolig glade, men mange ville også sørge, kan man virkelig nekte de som sørger i det siden han har gjort mye dumt? Jeddi var kanskje en bra mann, en god far, onkel, sønn , ektemann, venn. Bare fordi han tjente pengene sine på en kriminelt måte betyr det ikke at han var en dårlig menneske! INGEN her vet hvorfor han var et kriminell, det er ikke akkuratt som om han var en STOR kriminell! men han var kanskje kriminell, betyr virkelig ikke at han var en dårlig menneske, jeg blir bare så syk kvalm av folk som dere! Norge har mange skjulte rasister og her viser mange virkelige ansikte sitt! Og jo det er så mye styr rundt det siden han hadde pakistansk bakgrunn! Om en norsk mann dreper ekskona si pga sjalusi ellernoe så blir ikke det kalt æredrap men om det var en med muslimsk bakgrunn så ville det blir kalt æredrap. Selv om det er akkuratt det samme!

Den Politiske Flyktning sa...

"Bare fordi han kynisk og gjennom hele sitt voksne liv tjente penger på andres ulykke så betyr det ikke at han var en dårlig person". Nei akkurat nei. Hitler var også en fin fyr, innerst inne.

Ransome sa...

Jah jeg synesdet er drøyt nok at dagbbladet møtte opp på begravelsen og lagde en nyhet av dette!

At dette blir en nyhet er fordi vi folket leser dette og vier det såpass mye oppmerksomhet.

Ja det er klart at disse gjengfolkene er noen barnslige drittunger! det er klart at mange her har synket ned på samme nivå! det skikklig PATETISK og sitte bak pc skjermen og ytre sine rasistiske meninger.
Stakkars Norske millehaug som har blitt innblandet i dette! dere er en gjeng med uopplyste mennesker som har blitt MATET inn av media at det er bare kriminelle pakistanere som gjør dette LANDET elendig!


SJEKK DERES KILDER OG SJEKK DERES FAKTA. eR MEDIA AVGJØRENDE FOR HVA DERE VET OM KRIMINALITETEN I NORGE. Hvis dere sjekke dette vil dere finne ut av hvordan dere blir lurt av media til å tro så mye som ikke er sant! de skal selge aviser og gripe dere med overskrifter.

Så før dere spiser opp alt media sier og bestemmer dere for å ha dumme ureflekterte meninger oppfordrer jeg alle kortenkte og late mennesker her til å sjekke fakta før de faktisk kommer med fordummende meninger!!!!

hva vet dere egentlig om hvor mye kriminalitet noen har utført og hvordan statistikken ligger an?
Alle bondeknølene må slutte å leve i sin fordsomsfulle boble!

Ransome sa...

Jah jeg synesdet er drøyt nok at dagbbladet møtte opp på begravelsen og lagde en nyhet av dette! At dette blir en nyhet er fordi vi folket leser dette og vier det såpass mye oppmerksomhet. Ja det er klart at disse gjengfolkene er noen barnslige drittunger! det er klart at mange her har synket ned på samme nivå! det skikklig PATETISK og sitte bak pc skjermen og ytre sine rasistiske meninger. Stakkars Norske millehaug som har blitt innblandet i dette! dere er en gjeng med uopplyste mennesker som har blitt MATET inn av media at det er bare kriminelle pakistanere som gjør dette LANDET elendig! SJEKK DERES KILDER OG SJEKK DERES FAKTA. eR MEDIA AVGJØRENDE FOR HVA DERE VET OM KRIMINALITETEN I NORGE. Hvis dere sjekke dette vil dere finne ut av hvordan dere blir lurt av media til å tro så mye som ikke er sant! de skal selge aviser og gripe dere med overskrifter. Så før dere spiser opp alt media sier og bestemmer dere for å ha dumme ureflekterte meninger oppfordrer jeg alle kortenkte og late mennesker her til å sjekke fakta før de faktisk kommer med fordummende meninger!!!! hva vet dere egentlig om hvor mye kriminalitet noen har utført og hvordan statistikken ligger an? Alle bondeknølene må slutte å leve i sin fordsomsfulle boble!

Den Politiske Flyktning sa...

Har litt vanskelig for å se hva "Ransome" egentlig forsøker å si her, og hvem han eller hun angriper, men dere fikk det i hvert fall i stereo...