tirsdag 20. januar 2009

Aldri så galt at...

Aldri så galt at det ikke er godt for noe, heter det jo, og jeg føler det er et ganske treffende uttrykk i saken der en 28 år gammel yrkeskriminell parasitt har blitt drept, antakeligvis av rivaliserende kriminelle.

Politiet har arrestert en annen notorisk kriminell, 39 år gamle Stig Millehaugen, som har et rulleblad hans mor sikkert er svært stolt av: Væpnede ran, gisseltaking og drap. Hva en slik mann dessuten gjør på åpen soning, slik at han har mulighet til å begå nye drap, er et mysterium, men nok om det.

Altså har man slått to fluer i en smekk her, og blitt kvitt to parasitter som i hele sitt voksne, og antakeligvis store deler av sitt ungdomsliv, har vært en ren belastning for samfunnet. Den ene kommer heldigvis ikke tilbake til samfunnet, den andre gjør nok dessverre det, klar til å gjenoppta sin kriminelle løpebane neste gang han slipper ut på åpen soning.

Men her kommer den gyldne muligheten til å få ryddet opp litt i all slags menneskelig søppel som driver og flyter rundt i Oslos gater, inkludert denne Millehaugen: I stedet for å dysse ned praten om gjengkrig kan politiet heller oppildne disse kriminelle elementene, og få i gang et riktig gjengoppgjør. Om man lykkes med dette kan man jo bare lene seg tilbake og være vitne til at de mer eller mindre tilintetgjør hverandre, skaper en langt mindre byrde for rettsystemet og ikke minst for skattebetalerne. Ønsketenkning, men dog.

En ting i denne saken jeg derimot har litt vanskelig for å forstå er at ymse aviser føler en trang til å publisere følgende totalt intetsigende bilde av den drepte kriminelle:
Hva i himmelens navn skal dette bety da? Hvorfor ikke bare la være å trykke et bilde i det hele tatt, når alt man tenker å vise er et antall tilfeldige pixler?

13 kommentarer:

Anonym sa...

Treffende innlegg. Nydelig at kriminelle dreper andre kriminelle. Jeg skjønner ikke helt hva som er problemet med det... Skadedyr utrydder andre skadedyr - nydelig.

Problemet med å "oppildne disse kriminelle elementene," og "lene seg tilbake og være vitne til at de mer eller mindre tilintetgjør hverandre", er at når de er ferdige med hverandre så vil de gå løs på resten av samfunnet i et forsøk på å ta over makten og kontrollen.
Derfor mener jeg at det beste er å bekjempe kreftsvulsten med harde virkemidler.

Den Politiske Flyktning sa...

Når de er ferdige med hverandre er de betydelig redusert, og enklere for politiet å håndtere. Voila.

Luca Brasi sa...

Ja, du vil ha blodhevn. Du kan jo flytte til Wasiristan og bli der. Hva skjer i det øyeblikket du og familien din havner i et gjengoppgjør på Aker brygge og Tim og Tom tømmer ei Uzi-salve gjennom en folkemengde? -ikke så stas med to familiemedlemmer mindre nei.- Og hva om du viser finger til Achmed som kjører på rødt lys, kan han da ta igjen med pumpehagla han har i bagasjerommet? Hevn er dritt serru og rettsystem er greit å ha.
Utvis heller aller kriminelle innvandrere og la de sone i hjemlandene sine. De norske får sone på Ringerike, som garantert ikke er hyggelig.

Elling Scott sa...

Jeg er lykkelig hver gang et av disse svinene havner blant "jomfruene" sine...:-)

akåå sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
akåå sa...

Herreguuud!
Du burde ikke blogge, ikke tro på alt du hører og leser! Gjengleder?? Kriminell,ja.. på visse områder kanskje! Men denne mannen hadde utrolig mye godt i seg.. og ingen fortjener å dø uansett hva! Om du skl blogge så blogg saklig! du vinkler jo ikke innholdet ditt fra to sider.. Skaff deg noe bedre å gjøre enn å sitte å blogge om slike ting! Ingen mennesker er gud, som kan bestemme hva som er rett og galt når det kommer til liv og død! Du er en blogger! blogg om livet ditt, ikke andres!

Den Politiske Flyktning sa...

Hehe, traff tydeligvis en nerve der ja. Men du sier det igrunnen best selv: "Kriminell,ja.. på visse områder kanskje!". Nettopp. En parasitt, en belastning for samfunnet, en kreftsvulst, enkelt og greit. Forøvrig trodde jeg ikke at man som blogger var begrenset til å skrive om sitt eget liv?

akåå sa...

Ingen gir deg rett til å blogge om andre sine liv heller og gi dine meninger rundt de, ville de delt det med verden på nett ville de nok blogget selv.. Og at du sitter her å snakker så nedtalende om en død person r helt utrolig.. Å være så respektløs gjør ikke deg noe bedre enn kriminelle i det samfunnet her..
Det her er desidert det verste innlegget jeg har vært borti..

-Du tror nok den bloggen her er veldig smart og oppsiktsvekkende for norges fallende samfunn! Du taster inn sterke meninger og eier ingen grenser på hvordan du skl formulere deg. Kanskje en grunn til at du ikke tørr å stå frem på noen annen måte enn bak en blogg der det ikke et eneste innlegg om deg selv, alder eller noe som helst! Helt utrolig! du er jo rett og slett bare et svakt lite menneske som prøver så godt du kan å få meningene dine ut her i verden.. stakkars...

Artemis sa...

Hehe, måtte trekke på smilebåndet da jeg leste dette.

Man kan blogge om hva man vil - det er det som er fint med yttringsfriheten. Noe sikkert ikke aaktå setter så stor pris på.

Anonym sa...

Luca Brasi: Det er ikke Tim og Tom som tømmer uzi'en gjennom en folkemengde. Det er Ali og Achmed.

Akåå: "Denne mannen hadde utrolig mye godt i seg.." - Ja, i alle fall på slutten, for da hadde han kuler i seg. Videre nevner Akåå "norges fallende samfunn".
"Norges fallende samfunn" er i ferd med å degenerere takket være slike kriminelle bønder fra Punjab, men nå er heldigvis en av de drept. La oss håpe det bare er den første av mange kriminelle pakistanere som blir tatt livet av. Forøvrig sier jeg meg enig med Artemis: Man kan blogge om hva man vil - det er det som er så fint med ytringsfriheten! En annen herlig ting med Norge er at ingen tvinger deg til å lese denne bloggen!

Den Politiske Flyktning sa...

"du er jo rett og slett bare et svakt lite menneske som prøver så godt du kan å få meningene dine ut her i verden.. stakkars..."

Hehe, og du må virkelig en mindre begavet liten jævel som klarer å lire av deg så mye vås i så komprimert form :-D Gratulerer med verdensrekord i lite intelligente kommentarer på nettet!

akåå sa...

jo, takk det samme=)

Den Politiske Flyktning sa...

Oh, hvilken kløktig comeback! Hvilken skarp penn. Tenker vi setter grensen for idioti her jeg. Har du ikke noe intelligent, eller i det minste morsomt å bidra med, så sletter jeg helt enkelt kommentaren fra denne tråden.