onsdag 4. mars 2009

Klassisk Stoltenberg


Statsminister Jens Stoltenberg (Ap) viser seg frem i klassisk stil i dag, i det han hardnakket, mot bedre vitende og tilgjengelig dokumentasjon, nekter for at hijabsaken var forankret både hos ham selv og Knut Storberget før den dukket opp i media med helt andre og langt mindre betydelsesfulle personer i hovedrollene.

Det virker som om det er en fysisk umulighet for Jens Stoltenberg å innrømme feil, og hans strategi har alltid vært å nekte blankt for all innblanding, og samtidig skylde på en eller flere av sine nære medarbeidere. Hans spark mot Storberget i denne saken er så tidløst Stoltenberg at man bare må le, og samtidig undre på hvordan en slik ufordragelig, sleip slimål har klart å komme seg så langt som han har gjort. En ting er sikkert, det må være tøft å ha en sjef som er regjerende verdensmester i ansvarsfraskrivelse:
- Ingen mennesker er feilfrie, heller ikke justisministre. Derfor har justisministeren selv sagt at saksbehandlingen av saken om religiøse hodeplagg ikke var god nok, og lagt opp til en annen saksbehandling, med bred diskusjon.
Foto: Arbeiderpartiet

Ingen kommentarer: