torsdag 5. mars 2009

Glamourjentene knuser myter...eller?

En realityserie om norske "glamourmodeller" (eller puppemodeller som vi kalte det da jeg var ung) går tydeligvis på TV i Norge for tiden, og i den anledning uttaler noen av hovedpersonene seg i media med et ønske om å knuse mytene og vise at de bare er vanlige jenter, tross alt:

- Forhåpentligvis vil de sitte igjen med et inntrykk at vi er helt vanlige jenter med helt vanlige verdier, men en hobby litt utenom det vanlige, tror Linn, som var deltaker på «Big Brother» i 2006.

Eileen Kvaale Røst (24) tror folk er interessert i å se hva som foregår bak fasaden.

- Jeg håper jo noen fordommer kan bli knust. Det går mye myter rundt glamourmodeller, sier Eileen.

- Jeg tror de fleste vil få et helt annet inntrykk av oss. De får se at vi er helt vanlige jenter, mener Natalie Henriksen (24)

Dette gjør de gjennom å la kameraene følge dem mens de ødelegger seg selv med restylaneinjeksjoner i leppene og viser fram sine silikonbryst. Knuse fordommer og myter? Vel, mine fordommer går vel ut på at disse puppemodellene er både dumme, selvsentrerte, overfladiske og med en sykelig og usunn trang til oppmerksomhet (jfr. tidligere Big Brother-deltakere, for eksempel), og det ser ikke ut til at de gjør mye for å endre den oppfatningen.

Så da får de vel trippe omkring i sitt nye realityshow med deformerte silikonbryst og lepper som ser ut som om de kommer direkte fra siste nummer av Donald Duck.
Foto: Dirty Bodega

Ingen kommentarer: