mandag 19. april 2010

Verdenssamfunnet retter harde protester mot Iran...

Iran trosser verdenssamfunnet og fortsetter anrikingen av uran. Noe sier meg at verdenssamfunnet kommer til å reagere voldsomt på dette og kreve tøffe tak: Et brev som på det sterkeste protesterer mot Irans urananrikning og varsler ytterligere protestbrev dersom anrikingen ikke opphører. Jeg tipper Iran skjelver i buksene. Eller kjortlene.

2 kommentarer:

Uralque sa...

trur neppe de skjelver av ett brev. eneste som kan stoppe den gale mannens atomplaner er.... å bruke atom våpen for å ødelegge alle anlegg som har med irans atom program å gjøre. bare da vil han kansje forstå hva verdenssamfunnet mener om det...
å komme med brev dit er som å spytte i bålet og tru det vil slokne, noe som sv´s politikk har prøvd i mange år uten å lykkes der de håpet det ville lykkes. når man har med an mann som Mahmoud Ahmadinejad som er en ultra ortodoks muslim(om man kan si det om han?) så nytter det ikke annet med tiltak som inneholder vold. han er muslim.... en som tenker likt som naziztene, de begge har til felles å mene at de er overmennesker som er satt til denne verden for å regjere den fult ut, tilogmed med terror som virkemiddel. islam er ingen trosretning men en politisk bevegelse som bruker undertrykkelse og terror som virkemiddel og målet er verdensherredømme. og de vil nå det innen 2-300 år siden ingen tar de på alvor og trur det er en trosreting de har foran seg.

pak sa...

vi bør være naziztene mot dere og jøder også usa og dere kan ikke voger å stope oss