mandag 28. september 2009

Begrensninger rundt om i verden


I EU vil man begrense MP3-volumet for å hindre hørselsskader. I Japan vil man også begrense MP3-volumet, dog i en litt annen forstand. Der vil man nemlig at mobiltelefoner utstyres med software som kommuniserer med en DRM-server, formodentlig eid av musikkindustrien, som avgjør om brukeren av telefonen skal få lov til å spille av sangen han eller hun har lastet ned til telefonen sin.

Stadig oftere overgår virkeligheten selv den mest bisarre dystopi.

Foto: jbonnain

3 kommentarer:

Unknown sa...

Vi lever i et gryende fascistdiktatur.

Eksempler:

Brustadbua - Når, hvor, hvor lenge og hvordan jeg har min butikk åpen er utelukkende en sak mellom meg, mine ansatte og mine kunder. Forretningsfascisme; "vi vet bedre enn deg, og skal bestemme over deg og ditt".

Røykeloven - Er ikke utelukkende negativt at den kom. Men formen på den er diktatorisk. Den NEKTER meg som enkeltindivid å åpne et offentlig oppholdssted hvor folk som ØNSKER å sitte sammen for å røyke skal kunne gjøre dette. Igjen, et symptom på totalitær tankegang; "vi vet bedre enn deg, og skal i egenskap av dette detaljstyre din eiendom". Er det så populært med røykfrie steder, er det ikke et problem å utnytte dette ønsket om ren luft i et system som tillater oss som ØNSKER det å sitte ute og ta en pils og en sigg på de steder hvor eieren har bestemt at han vil ha det slik.

Kameraoveråkning - Storebror ser deg. Prøv å finn en utendørs flekk i Oslo sentrum hvor du kan være helt sikker på at det ikke sitter noen og ser på deg. Frihet betyr frihet. Frihet fra gode motiver sågar som onde.

RFID chipper - Om ikke mange år kommer dette til å bli et krav. I USA er dette allerede på dagsordenen, i første omgang innebygd i passet til folk. Alle skal gå rundt med en microchip implantert i kroppen. Slik at du vet makthavernes behov skal kunne nektes tilgang på tjenester som makthaverne ønsker å ta fra deg. De vil i ytterste konsekvens kunne brukes til å deaktivere og kansellere effekten av medisiner på mennesker som makthaverne ikke ønsker skal motta hjelp (de som ikke kan/vil betale). Total 24 timers overvåkning på alle individer og kryssjekker mot databaser slik at makthavere skal ha et komplett bilde av alle individers bevegelser ikke bare på jorden men til og med om du skulle bevege deg av kloden vil de kunne spore deg og vite ned til en nøyaktighet på cm hvor du er.

Unknown sa...

Krigen mot "narkotika" - Alkohol er en gift som dreper hundretusener av individer hvert eneste år. Som aktiv alkoholmotstander og tilhenger av marijuana som et alternativt rekreasjonelt rusmiddel, er det ganske avskyelig å sitte å se på villfarelsene enkelte politikere kaster rundt seg i denne saken. Saken handler dessuten ikke om farlighetsnivå. Det handler om min RETT til å bestemme hva jeg gjør med min egen kropp. Ingen andre mennesker eller grupper av mennesker har noe som helst med dette å gjøre, aller minst staten. Hver gang en hasjrøyker blir trakassert av fascistenes hjelpere, politiet, skjer det et overgrep mot enkeltmenneskets ugjenkallelige, ubestridelige og ubegrensbare frihet til å bestemme absolutt alle aspekter ved sin egen eksistens så lenge denne friheten ikke medfører handlinger som DIREKTE begrenser et annet individs samme rettigheter.

Straffe utenlands etter norsk lov - Når den nye prostitusjonsloven kom, foreslo enkelte politikere at vi skulle begynne å straffeeforfølge mennesker som drar utenlands for å unngå sinnssyke norske fascistlover. Dette er noe som VIL komme på et senere tidspunkt. Politikere på venstresiden sitter bare å venter på sjansen til å gjennomføre dette åpenbare overgrepet på norske borgeres frihet. Det er for øvrig også et direkte angrep på internasjonal rett som vi kjenner den.

Lover mot selvbestemmelsesrett over egen kropp - Dette gir seg utslag i flere aspekter. Prostitusjon, rett til assistert selvmord, abort, omskjæring (også jødisk omskjæring av gutter, hvilket er NØYAKTIG like avskyyelig overgrep som andre kulturers omskjæring av jenter). Dette berører også forrige punkt om prostitusjon, om jeg ØNSKER å selge min kropp til noen som vil kjøpe, er dette en sak mellom meg og kjøper, absolutt ingen andre har noe som helst de skulle sagt og burde klappe igjen kjeften. At noen blir tvunget til det, er ikke et argument for å nekte meg det som ikke blir tvunget. alt det betyr er at de som skal kjempe mot at folk blir tvunget til det, ikke gjør jobben sin.

Jeg kunne fortsatt denne listen inn i det evige. Norge, som resten av den vestlige verden er kuppet. Vi er heleide av noen fryktelig få industrialister som sitter på toppen av dette totalkorrupte systemet vi har hvor politkere er eiendom som er til salgs. Fascistene vant krigen, de innså bare at de aldri kom til å få verdensherredømmet sitt ved direkte millitærmakt, det er rett og slett for upraktisk å kue folk under en godt synlig støvel som folk flest kan se og ta og føle på. Det er mye enklere å gjennomføre en slik plan om du får folk til å selv tro på propagandaen du oversvømmer de med gjennom media.

Alt som skjedde etter krigen, var at de byttet ut millitærkostymet med businessdressen og tok over næringslivet for å kjøpe seg inn i regjeringer og kunne sakte få folk til å tro på illusjonen "war is peace, freedom is slavery, ignorance is strength". Hvilket er helt åpenbart de løgnene vårt vestlige samfunn over de siste 50 år blitt manipulert til å tro på.

Snart må vi begynne å handle om vi noen gang ønsker å se noe som ligner på 'frihet' igjen.

Unknown sa...

De kan da ikke begrense volumet! Hva med oss med tungdrevne headsett?