fredag 3. april 2009

Good riddance, Sponheim

Endelig er Venstre under sperregrensen igjen, med bare 3,4 prosents oppslutning i en måling gjort av TNS Gallup. Måtte dette resultatet være symptomatisk for folkets sentiment mot dette meningsløse minipartiet, slik at vi slipper å se en brautende Lars Sponheim uten snev selvinnsikt kaste stein i glasshus i enda en stortingsperiode.

Dette partiet har, så lenge jeg kan huske, ikke hatt noen som helst positiv innflytelse over politikken. I stedet har de med ymse særinteresser holdt større partier som gisler og trumfet gjennom irriterende vedtak som vi ellers ville vært foruten. Ikke bare er de et opposisjonsparti, de er et meget sterkt, og høyst unødvendig, irritasjonsparti.

Takk og farvel.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sponevik er en skam for oss som bor i nord!

Nyx sa...

Måtte det gå med Venstre som det danske søsterparti Det Radikale Venstre, som også har opplevd slike tall på meningemålingene.

Det Radikale Venstres har på den ene siden ikke utelukket samarbeid med høyrepartiene i Danmark, men har samtidig gått inn for samarbeid med sosialdemokratene og SVs søsterparti, som de mener har en uansvarlig økonomisk politikk.

Den borgerlige danske regjering på sin side gått ut og erklært at den ikke lenger kan samarbeide med Det Radikale Venstre.

Det blir jo bare rot og tull med partier som Venstre.