torsdag 25. mars 2010

Arbeiderpartiet vil ha Carl Ivar som ordfører


For et par dager siden kom det fram at den gamle Frp-ringreven Carl I. Hagen ikke er fremmed for et politisk comeback som ordførerkandidat i Oslo. Ingen stor overraskelse der.

I dag kan VG.no informere oss om at flere aktører ytterst ute på venstrefløyen i Arbeiderpartiet ønsker å lansere Gerd Liv Valla som ordførerkandidat, i kamp mot tidligere nevnte Hagen! Ja, du leste rett, disse kreftene innenfor Arbeiderpartiet ønsker altså å fronte partiet med den absolutt minst sympatiske og karismatiske personen som det er mulig å oppdrive i det ganske land. Denne selsomme og ikke rent lite patetiske skikkelsen som jeg personlig trodde var erklært politisk død etter Yssen-skandalen ønsker man altså å plassere i ringen sammen med folkeforføreren Hagen. Snakker om rått parti.

Dette kan vel neppe tolkes som annet enn en total falitterklæring, eller et regelrett ønske om at Frp og Hagen kaprer ordførerposten. For det er vel ingen i Oslo som i fullt alvor vil gi sin stemme til bulldogen Valla, partitilhørighet eller ei?

Foto: Wikimedia Commons

Ingen kommentarer: