mandag 23. juni 2008

Partyministeren

Som første norske politiker går Unge Høyres nyvalgte leder Henrik Asheim ut og sier det "alle", inkludert mine trofaste Ap-stemmende foreldre, lenge har ment: Trond Giske synes mer opptatt av å mingle med kjendiser og kongelige enn å få utrettet noe som helst fornuftig i sin posisjon som kulturminister. Dette gjenspeiler seg i hans ikke direkte imponerende merittliste så langt.

Selv nekter Giske å ta kritikken, og beskylder i stedet Asheim for å føre en skitten valgkamp. Jeg slutter aldri å fascineres av politikernes mangel på selvinnsikt.

Et annet morsomt moment i denne saken er Ap's måte å slå tilbake på, der stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen legger seg på et debattnivå som når nye dybder, og oppviser en svært dårlig utviklet hersketeknikk (fortsett å øve, Anette!!!) i og med følgende uttalelser (gjengitt fra Dagbladet.no):

"Det er nesten bare litt søtt. Han har ingen injurierende kraft. Jeg gratulerer ham som ny leder og registrerer med det at Unge Høyre igjen er mer opptatt av lade opp til usaklig og barnslig valgkamp enn å drive politikk"

Ingen kommentarer: